Sisällöntuottaja / Verkkokaupan ylläpitäjä

18.10.2018

Mirror Line Oy valmistaa mittatilaustyönä erilaisia liukuovia. Yrityksen kilpailuetuna on valikoiman laajuus ja tuotteiden muunneltavuus. Mirror Line Oy:llä jokainen tuotantoon menevä tuote on yksilö. Mirror Line tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja säilytys- ja sisustustarpeisiin. Yritys on avaamassa verkkokaupan Ruotsiin ja yrityksen kasvu tuleekin lähivuosina keskittymään kansainvälisille markkinoille.

Yritystoiminnan kansainvälistymisen myötä yritys etsii nyt osaajaa vastaamaan sosiaalisesta mediasta sekä Ruotsiin avattavasta verkkokaupasta. Yrityksen myynti ja markkinointi hoidetaan Suomesta käsin. Markkinoinnin osaajan tehtäväkenttään kuuluu verkkokaupan kehittäminen ja päivittäminen, sosiaalisen median sisällöntuotanto sekä verkkosivujen sisällöntuotanto ja kehitystyöt. Osaajalta edellytetään sujuvaa suomen- ja ruotsin kielen kirjallista ilmaisua.

Pärjäät tehtävässä, mikäli omaat itsenäisen työotteen ja sinulta löytyy kiinnostusta verkkokauppaa ja digimarkkinointia kohtaan. Osaat tuottaa sujuvaa, humoristista ja tarttuvaa sisältöä ja olet luonteva sosiaalisen median käyttäjä. Sinulla on kokemusta työtehtävien toteutuksessa tarvittavista ohjelmistoista (esim. WordPress ja WooCommerce) ja haluat kehittyä työssäsi jatkuvasti. Kaupallinen koulutus ja Ruotsin markkinoiden tuntemus katsotaan eduksesi. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin oikeanlainen asenne: tartut tehtäviin innolla ja haluat onnistua siinä mitä teet.

Tarjoamme sinulle rennon ja mukavan työyhteisön, jossa tehdään töitä täydellä sydämellä ja viljellään huumoria avoimesti. Meillä pääset itse vaikuttamaan työtehtäviisi, saat vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti. Porukkaamme voi kuvailla sosiaaliseksi, humoristiseksi ja aikaansaavaksi – toivottavasti myös sinä tunnistat itsestäsi nämä piirteet. Toimipisteemme sijaitsevat Suupohjassa ja Helsingissä.

Osaajaa haetaan Markkinointivirittämö-kasvupolun kautta. Markkinointivirittämö -kasvuohjelma tarjoaa mahdollisuuden oman markkinointiosaamisen kehittämiseen ja uuden työpaikan rakentamiseen. Kasvuohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhanalaisille, urapolulla uutta suuntaa hakeville osaajille. Osaajien kasvupolulle valitaan yhteensä 10 tulevaisuuden tekijää, jotka ovat valmiita kasvamaan uuteen tehtäväänsä yhdessä yrityksen kanssa. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi maaliskuussa 2019.

Hae mukaan ohjelmaan 22.10 mennessä: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/681431?searchPhrase=681431&announced=0&sort=1
Lue lisää ohjelmasta: https://bang.fi/markkinointivirittamo-kasvuohjelma-suupohja-2018/

www.mirrorline.fi

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 18.10.2018 09:59:06