Suunnittele oma millintarkka ratkaisusi!

09.01.2017

Etkö löydä mieleistä, juuri teille sopivaa säilytysratkaisua? Mittatilaustuotteen ansiosta saat ratkaisun, josta olet aina haaveillut!

Mittatilaustuote tarpeesi mukaan

Toteutamme mittatilaustuotteita suoraan tarpeeseen siten, että sinä voit halutessasi toimia suunnittelijana. Päästä luovuutesi vapaaksi, sillä mittatilaustuotteissa ei tunneta rajoituksia! Voit yhdistellä vapaasti erilaisia materiaaleja, kehyksiä ja värejä. Jokainen tuote on ainutlaatuinen toteutus millintarkoilla mitoilla viimeisteltynä.

Vaikka mittatilaustuote on hyvin joustava vaihtoehto, huomioimme tuotteen valmistuksessa totta kai myös kestävyyden, tuotteen rakenteen ja turvallisuuden. Näin sinä saat takuulla toivomasi tuotteen, joka kestää käytössä pitkään.

Huomioi nämä seikat ennen suunnittelua

Kun lähdet suunnittelemaan omaa mittatilaustuotettasi, käytä hetki todellisen tarpeesi miettimiseen. Millaiseen tilaan säilytysratkaisu tulee? Mitä siellä halutaan säilyttää? Millainen värimaailma tilassa on?

Kiinnitä huomiota tämänhetkisen tarpeen lisäksi tulevaisuuteen. Tuleeko tarve muuttumaan myöhemmin? Huomioi se ratkaisun suunnittelussa, sillä säilytysratkaisumme ovat pitkäikäisiä.

Mittatilaustuotteella sopivampi ratkaisu

Mittatilauspalvelumme soveltuu jokaiselle, joka kaipaa omiin tarpeisiinsa tavallista sopivampaa ratkaisua. Jokainen mittatilaustuote on uniikki niin suunnittelun kuin tuotannon puolesta, toista samanlaista et löydä! Tuotteemme ovat kotimaisen työn tuloksia, ja niiden hinta-laatu-suhde on vertaansa vailla.

Tutustu mittatilaustuotteisiimme ja suunnittele oma ratkaisusi jo tänään! »