Liukuovet

Liukuovilla uudistat kotisi ilmeen nopeasti ja pienellä vaivalla. Kevyesti liukuvat, näyttävät ja tyyliisi sopivat liukuovet valmistamme täysin sinulle räätälöitynä.


Kuinka voimme auttaa sinua?

Jätä yhteystietosi, niin autamme suunnittelussa ja annamme tarjouksen.


Pyydä tarjous tästä

Laadukkailla liukuovilla uusi ilme kotiisi

Valmistamme näyttävät ja kotisi tyyliin sopivat liukuovet täysin sinulle räätälöityinä. Jokainen toteuttamamme kohde on uniikki – mittatilauskokonaisuus, jonka sinä olet suunnitellut.

Yksilölliset liukuovet monipuolisesta materiaalivalikoimasta

Liukuovien värit ja materiaalit voit valita makusi mukaan laajasta valikoimastamme. Peili-, lasi- ja levyvärejä on kymmeniä erilaisia, ja niitä täydentävät maalatut MDF-värit. Kehysprofiileja on myös useita vaihtoehtoja. Materiaalivalinnat vaikuttavat tottakai olennaisesti liukuovien hintaan: esimerkiksi 910×2500 liukuovi teräskehyksellä alkaen 165€/kpl.

Oli sisustustyylisi sitten moderni, maalaisromanttinen, retro tai jotain aivan muuta, löydät meiltä varmasti sinua miellyttävän ratkaisun! Tutustu väri- ja materiaalivalikoimaamme sivuillamme tai lähimmän jälleenmyyjämme luona.

Nyt voit myös tilata materiaalimallit kotiisi juuri oikean sävyn pohdintaa varten. Tilauksen voit tehdä verkkokaupassamme.

Liukuovet nopeasti ja luotettavasti

Toimitusaikamme ovat markkinoiden nopeimmat ja oma kuljetuskalustomme takaa luotettavan toimituksen vaikka suoraan kotipihaasi. Palvelemme myyntiverkostomme kautta vuosikymmenten ammattitaidon ja kokemuksen turvin, niin pienessä kuin suuressakin tarpeessa!

Turvallinen liukumekanismi

Liukuovet rullaavat kevyesti ja lähes äänettömästi ja niiden rakenne kestää kovemmassakin käytössä. Ovimekanismeille myönnämme 10 vuoden takuun, eikä pyörästöjä tarvitse öljytä tai kiristää. Turvallisuuden takaavat lasien ja peilien taakse liimattu turvakalvo sekä pyörästöissä oleva hypynesto. Siksi Mirror Line -liukuovet ovat mainio valinta myös lapsi- ja lemmikkiperheisiin.

Kauttamme voit tilata pelkät liukuovet mutta suunnittelemme ja toteutamme myös kokonaisvaltaiset säilytysratkaisut räätälöityinä haluamiesi mittojen mukaan.

Kiinnostuitko tuotteesta?

Pyydä tarjous Materiaalit ja värit