Kaappiin ja komeroon

Liukuovemme voidaan toteuttaa huoneen kattoon asti vaikka koko seinän leveydeltä. Ne ovat moderni ja pitkäikäinen ratkaisu, joka nostaa kiinteistösi arvoa


Kuinka voimme auttaa sinua?

Jätä yhteystietosi, niin autamme suunnittelussa ja annamme tarjouksen.


Pyydä tarjous tästä

Liukuovilla viimeistelty ilme kaapistoillesi

Liukuovet tarjoavat vaivattoman ja edullisen vaihtoehdon kodin sisustuksen piristämiseen. Ne luovat viimeistellyn, yhtenäisen ilmeen ja antavat tyylikkään ensivaikutelman vieraillesi. Pelkkien liukuovien asennus onnistuu helposti myös jo olemassa olevan kaapiston eteen.

Liukuovemme voidaan toteuttaa huoneen kattoon asti vaikka koko seinän leveydeltä. Ne ovat moderni ja pitkäikäinen ratkaisu, joka nostaa kiinteistösi arvoa. Vaaleat peili- ja lasipinnat heijastavat valoa ja avartavat pieniä tiloja. Myös kapeat käytävät, joissa saranaovet eivät mahdu aukeamaan, voidaan helposti toteuttaa liukuovilla.

Uniikki kehysvalikoima

Kehysvalikoimamme koostuu kuudesta uniikista profiilista, joissa on yhteensä 15 erilaista värivaihtoehtoa. Liukuovien pintamateriaalina voidaan käyttää kaikkia levy-, reikälevy-, lasi- ja peilivärejä, ja voit yhdistellä niitä mieltymystesi mukaan. Ovia voidaan jakaa jakolistoilla sekä pysty- että vaakasuunnassa. Liukuovien mekanismille on hyvä varata tilaa syvyyssuunnassa noin 10 cm.

Inspiroidu toteuttamistamme kohteista. Jälleenmyyjiemme luona pääset testaamaan oviemme kevyttä liukua ja valitsemaan värit sekä materiaalit paikan päällä.

ennenjälkeen
Eteisen muodonmuutos

Kiinnostuitko tuotteesta?

Pyydä tarjous Materiaalit ja värit