Tilanjako-ovet

Tilanjakajat sopivat erinomaisesti niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin. Oviin voit halutessasi valita eri materiaalit oven kummallekin puolelle.


 

Kuinka voimme auttaa sinua?

Jätä yhteystietosi, niin autamme suunnittelussa ja annamme tarjouksen.


Pyydä tarjous tästä

Tilanjako-ovet räätälöityinä uuteen tai vanhaan kohteeseen

Kaksipuoliset tilanjako-ovet rajaavat näyttävästi huoneet toisistaan tai toimivat tavallisen välioven kauniina korvikkeena. Tilanjako-oviin voit halutessasi valita eri materiaalit oven kummallekin puolelle, jolloin kumpikin puoli ovea vastaa kyseisen huoneen tyyliä ja tarvetta.

Tilanjakajat sopivat erinomaisesti niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin. Ne voivat avautua seinän viertä pitkin tai ne voidaan rakentaa liukumaan seinän sisälle.

Laajasta materiaalivalikoimasta yksilölliset tilanjako-ovet

Kehysprofiileistamme Aalto, Classic Mini ja Classic Maksi soveltuvat tilanjako-oviksi. Niissä pyörästö jää piiloon listan sisälle ja ovi on tyylikäs molemmin puolin.

Liukuoviemme pehmeän ja hiljaisen liu’un takaa kuulalaakeroitu alapyörästö, jonka vuoksi kaikki ovemme ovat alakantoisia. Lattiaan sijoitettava liukukisko on erittäin huomaamaton, vain 5 mm korkea.

Myös tilanjako-oviin käytettävissäsi on kaikki valikoimamme värit ja materiaalit. Jakolistoilla voit jakaa ovea haluamallasi tavalla sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Kestävät tilanjako-ovet myös ulkotiloihin

Alumiini on kestävä ja ruostumaton materiaali, mikä mahdollistaa sen käytön myös ulkotiloissa tai kylpyhuoneissa. Toteutamme antamiesi mittojen mukaan myös terassillesi upeat tilanjako-ovet. Laminoidut 6 mm lasit löydät valikoimastamme kirkkaan-, harmaan- ja pronssinsävyisenä.

Alumiinikehyksiimme (Aalto, Classic Mini ja Classic Maksi) saatavilla myös hidastin.

Kiinnostuitko tuotteesta?

Pyydä tarjous Materiaalit ja värit