Garderober


En perfekt garderob – planerad av dig. Skåpen och garderoberna från Mirror Line är ett unikt förvaringssystem som kan modifieras med en millimeters noggrannhet och som tillverkas precis enligt de mått du önskar, till ditt hem.

En perfekt förvaringslösning efter dina behov

En skräddarsydd förvaringslösning som svarar mot dina behov är inte enbart praktisk utan även ett vackert inredningselement. Vi kontrollerar alltid på fabriken att den helhet som du har planerat och kommit överens om med återförsäljaren är en fungerande och hållbar helhet. Vår yrkeskunniga service garanterar att du får en perfekt förvaringslösning för vilket utrymme som helst.

Har man någonsin för mycket förvaringsutrymme?

Vi tillverkar alla våra produkter enligt de mått kunden har angett, med en millimeters noggrannhet. Man kan till och med utnyttja trånga vindfång och snedtak på övre våningen. Med din förvaringslösning kan du till exempel gömma maskinerna i klädvårdsrummet, rör och det sorgligt berömda kaoset. Vägguttag, golvlister, elskåp eller vattenrör utgör inte heller något problem: vi kan till och med planera din helhet runt dessa.

Förvaringslösningar för alla utrymmen

Våra produkter tillverkas alltid som skräddarsydda enligt millimetern, både vad gäller djup, höjd och bredd. Du kan sedan kalla det för garderob, skåp eller förvaringssystem, vi tillverkar det med yrkeskunskap på det sätt du önskar.

Snabb och tillförlitlig leverans

Våra leveranstider är de snabbaste på marknaden och vår egen transportmateriel garanterar en tillförlitlig leverans, till och med till din egen gårdsplan. Vi betjänar dig via vårt säljnätverk med årtionden av yrkeskunskap och erfarenhet, såväl för små som för stora behov!