Förvaringsidéer


Ett hurudant förvaringsbehov har du?

Innan man planerar ett skåp lönar det sig att fundera på vad man kommer att förvara där. Sängkläder, slalomutrustning, mössor, handskar, böcker, jackor och klädesplagg kräver alla ett speciellt utrymme och när detta har planerats som praktiskt och fungerande hålls sakerna enklare på sin egen plats.

Utnyttja varje millimeter av skåpet

I tamburskåpet krävs ofta mycket plats för klädhängare. Man vill även ofta ha en egen plats för mössor, handskar och scarfar; korgar och lådor passar utmärkt för detta ändamål. Och var finns städskåpet? I samband med detta kan man till exempel planera ett litet fack för strykbrädan. Till och med mitt i skokaoset hittas många lösningar!

Vi planerar och tillverkar även populära walk-in-klädrum som många drömmer om. Med skåp som tillverkas som skräddarsydda kan man dock utnyttja utrymmet maximalt, även i mindre sovrum. Det främsta behovet vad gäller skåp i sovrummet är ofta klädförvaring. Behövs en lång klädstång för klänningar eller en egen ställning för byxor? På de stora övre hyllorna kan man förvara till exempel gästtäcken och -kuddar eller förvara säsongskläder.

Skåpet kan även fungera som en avskiljare mellan två rum. I det kan finnas en TV, en symaskin eller ett arbetsbord. Ditt förvaringsbehov kan vara ett kärlskåp i matrummet, en bokhylla i vardagsrummet eller ett skåp för sängkläder i klädvårdsrummet. Mirror Line-förvaringssystemet tillverkas enligt de mått du önskar, just för dig.

Nedan hittar du några förvaringslösningar som kan ge dig några tips. Priset gäller för en helhet enligt bilden, utan dörrar. Priset för din egen helhet får du av våra återförsäljare!