SkjutdörrarMed skjutdörrar förnyar du snabbt och enkelt hemmets utseende. Vi tillverkar skjutdörrar som rörs lätt, är eleganta och passar din stil som helt skräddarsydda för dig.

Ge ditt hem ett nytt utseende med högklassiga skjutdörrar

Med skjutdörrar förnyar du snabbt och enkelt hemmets utseende. Vi tillverkar skjutdörrar som rörs lätt, är eleganta och passar stilen i ditt hem som helt skräddarsydda för dig. Varje objekt som vi tillverkar är unikt – en måttbeställd helhet, som du har planerat.

Personliga skjutdörrar ur vårt mångsidiga materialutbud

Ur vårt omfattande utbud kan du välja färger och material för skjutdörrarna enligt hemmets inredning och din egen smak. Det finns tiotals olika färger för speglar, glas och skivor och de kompletteras av målade och filmbelagda MDF-färger. Det finns även ett flertal alternativ bland ramprofiler.

Vare sig din inredningsstil är modern, rustik, retro eller något helt annat hittar du säkert en lösning du tycker om hos oss! Bekanta dig med vårt färg- och materialsortiment på vår webbplats eller hos din närmaste återförsäljare.

Skjutdörrar snabbt och tillförlitligt

Våra leveranstider är de snabbaste på marknaden och vår egen transportmateriel garanterar en tillförlitlig leverans, till och med till din egen gårdsplan. Vi betjänar dig via vårt säljnätverk med årtionden av yrkeskunskap och erfarenhet, såväl för små som för stora behov!

Trygg glidmekanism

Skjutdörrarna rullar lätt och nästan ljudlöst och deras konstruktion tål även mer krävande bruk. Vi beviljar 10 års garanti för dörrmekanismerna och hjulen behöver varken smörjas eller spännas. Säkerhetsfilmen som har limmats på glasens och speglarnas baksida samt spärren som håller hjulen på plats garanterar säkerheten. Därför är Mirror Line-skjutdörrarna ett utmärkt val även för familjer med barn och husdjur.

Vi planerar och tillverkar även heltäckande förvaringslösningar, skräddarsydda enligt de mått du önskar.