För skåp och garderoberVåra skjutdörrar kan tillverkas upp till rummets tak och till och med över hela väggens bredd. De är en modern och långsiktig lösning som ökar värdet på din fastighet.

Piffa upp dina skåp med skjutdörrar

Skjutdörrar är ett enkelt och förmånigt alternativ för att pigga upp hemmets inredning. De skapar ett elegant, enhetligt utseende och ger dina gäster ett vackert första intryck. Man kan även enkelt montera endast skjutdörrar framför redan befintliga skåp.

Våra skjutdörrar kan tillverkas upp till rummets tak och till och med över hela väggens bredd. De är en modern och långsiktig lösning som ökar värdet på din fastighet. Ljusa spegel- och glasytor reflekterar ljuset och får små rum att se större ut. Även i smala korridorer, där man inte kan öppna dörrar på gångjärn, kan man enkelt montera skjutdörrar.

Ett unikt ramsortiment

Vårt ramsortiment omfattar sex unika profiler, med sammanlagt 17 olika färgalternativ. Som ytmaterial på skjutdörrarna kan man använda alla skiv-, hålskiv-, glas- och spegelfärger och du kan kombinera dem enligt önskemål. Dörrarna kan indelas med delningslister både lodrätt och vågrätt enligt dina önskemål och monteringsobjektets mått. Det lönar sig att reservera cirka 10 centimeter för skjutdörrarnas mekanism.

Hitta inspiration i våra förverkligade objekt eller planera din personliga helhet med vårt planeringsprogram. Hos våra återförsäljare kan du testa hur lätt dörrarna glider samt välja färger och material på plats.

ennenjälkeen

Begär anbud!