Vaatekaapit ja komerot

Täydellinen komero – sinun suunnittelemasi. Mirror Linen kaapistot ja komerot ovat aito, millilleen mukautuva säilytysjärjestelmä, joka toteutetaan juuri haluamillasi mitoilla, sinun kotiisi.


Kuinka voimme auttaa sinua?

Jätä yhteystietosi, niin autamme suunnittelussa ja annamme tarjouksen.


Pyydä tarjous tästä

Täydellinen säilytysratkaisu sinun tarpeisiisi

Mittatilaustyönä toteutettu, tarpeitasi vastaava säilytysratkaisu on paitsi käytännöllinen myös upea sisustuksellinen elementti. Sinun suunnittelemasi ja jälleenmyyjän kanssa mietitty vaatekaappikokonaisuus tarkistetaan aina tehtaallamme toimivaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi. Ammattitaitoinen palvelumme takaa sinulle täydellisen säilytysratkaisun tilaan kuin tilaan.

Voiko vaatekaappeja olla liikaa?

Valmistamme kaikki vaatekaapit ja säilytysratkaisut asiakkaan antamien mittojen mukaan millin tarkkuudella. Hyötykäyttöön saadaan jopa ahtaat tuulikaapit ja yläkerran vinokatot. Säilytysratkaisusi voi piilottaa sisälleen esimerkiksi kodinhoitohuoneen koneet, putket ja sen surullisen kuuluisan kaaoksen. Ongelmia eivät aiheuta myöskään pistorasiat, lattialistat, sähkökaapit tai vesiputket: kokonaisuutesi suunnitellaan vaikka näiden kaikkien ympärille.

Vaatekaapit ja muut säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan

Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä millimetrin välein niin syvyyden, korkeuden kuin leveydenkin osalta. Kutsut sitä sitten komeroksi, vaatekaapiksi tai säilytysjärjestelmäksi, me toteutamme sen ammattitaidolla.

Nopea ja luotettava toimitus

Vaatekaappien toimitusaikamme ovat markkinoiden nopeimmat ja oma kuljetuskalustomme takaa luotettavan toimituksen vaikka suoraan kotipihaasi. Palvelemme myyntiverkostomme kautta vuosikymmenien ammattitaidon ja kokemuksen turvin, niin pienessä kuin suuressakin tarpeessa!

Tilaa mallipalat kotiisi!

Askarruttaako sinua liukuoviesi tai kaapistosi värin valinta? Nyt voit tilata tuotteemme mallipalat kotiisi päätöksentekosi tueksi! Pääset miettimään oikeita materiaaleja kotisi rauhassa, tilan oikeassa valaistuksessa. Verkkokaupastamme saat valittua yhteensä 9 erilaista mallipalaa levyistä, laseista, peileistä ja kehyksistä. Mallipalalaatikon hinta 15,00€ sis. postikulut. Tilaa tästä!

Kiinnostuitko tuotteesta?

Pyydä tarjous Materiaalit ja värit