Tasot ja laatikostot

Toteutamme mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaan myös erilaisia tasoja ja laatikostoja. Materiaaleina voidaan käyttää samoja levyvärejä kuin komeroissa ja liukuovissakin.


Kuinka voimme auttaa sinua?

Jätä yhteystietosi, niin autamme suunnittelussa ja annamme tarjouksen.


Pyydä tarjous tästä

 

Eikö liikkeiden valikoimasta löydy tarpeitanne vastaavaa tasoa? Ei hätää, kauttamme onnistuu mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaan kaikenlaiset tasot ja laatikostot. Materiaaleina voidaan käyttää samoja levyvärejä kuin komeroissa ja liukuovissakin.

Erityisen hyvin mataliin tasoihin sopivat vitriiniliukuovet, jotka vievät kalusteen syvyydestä tilaa vain noin 40 mm. Vitriiniliukuovet ovat reunoilta kehyksettömät.

Laatikoista löytyy useaa eri syvyyttä ja kahta eri laidan korkeutta. Valikoimissamme on sekä tavalliset metallilaatikot että hidastavat (ns. sisäänvetävät) laatikot. Laatikon etusarja mitoitetaan aina kalusteen mittojen mukaan.

Tietenkin tasot voidaan toteuttaa myös muilla liukuoviprofiileillamme. Valikoimiimme kuuluu myös pieni määrä vetimiä ja erilaisia jalkoja. Taso voidaan halutessasi viimeistellä upeasti lasikannella tai laminaattipintaisilla työtasoilla.

Kiinnostuitko tuotteesta?

Pyydä tarjous Materiaalit ja värit