Arvomme


Asiakaslähtöisyys

Kaikki tuotteemme ja tuotesuunnittelumme on luonnostaan asiakaslähtöistä, teemmehän kaikki tuotteemme mittatilaustyönä juuri asiakkaan toiveiden mukaan. Haluamme toimintamme olevan reilua ja rehellistä ja kunnioitamme jokaista asiakastamme. Tuotteidemme ominaisuuksista tiedotamme avoimesti ja hinnoittelussa olemme mahdollisimman läpinäkyviä. Laatuparannuksia ja tuotekehitysideoita keräämme suoraan kentältä. Kohtalaisen pienenä yrityksenä olemme joustava ja pystymme tekemään nopeitakin modifiointeja ja parannuksia tuotannossamme asiakkaidemme tyytyväisyyden takaamiseksi.

Ympäristö- ja laatuasiat

Tuotteidemme valmistuksessa hyödynnämme ympäristöystävällisiä materiaaleja. Käyttämämme peilit ja lasit on valmistettu ilman kuparikerrosta ja lähes täysin ilman lyijyä. Peililaadun parantumisen lisäksi teknologia vähentää valmistuksen aikana syntyvää ympäristön kuormitusta.

Kalustelevy, jota käytämme komerorunkojen sekä liukuovien valmistukseen, kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1, joka on luokista paras ja kertoo vähäpäästöisyydestä.

Valmistuksen aikana syntyvä jäte; lasi, peili, teräs ja alumiini, menevät kierrätyksen kautta uudelleenkäyttöön esimerkiksi lasivillan valmistukseen.

Korkean laadun takaamiseksi uudistamme konekantaamme säännöllisesti. Uusi teknologia mahdollistaa hyvän laadun lisäksi ympäristöasioiden nykypäiväisen huomioinnin sekä parantaa työskentelyergonomiaa.

Yhteiskunta & lähiyhteisö

Etelä-Pohjanmaan alue on tunnettu huonekaluteollisuudestaan, ja suurin osa kumppaneistamme onkin lähialueen yrityksiä. Tavoitteenamme on pitkäjänteinen kumppanuus tavarantoimittajiemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Molemminpuolinen luottamus ja avoin ja kannattava kauppasuhde on meille merkityksellistä. Luottamus syntyy vuosien yhteistyön tuloksena ja velvollisuuksien hoitamisesta ajallaan.

Pidämme tärkeänä myös lähiyhteisömme hyvinvointia ja maaseudun kukoistamista. Nuorilla on taipumusta lähteä alueeltamme opiskelun ja työn perässä muualle, ja tämän estämiseksi haluammekin osaltamme tukea alueemme nuoria. Tarjoamme ahkerasti harjoittelupaikkoja niin yläasteen kuin ammattikoulunkin opiskelijoille. Erilaisin lahjoituksin ja sponsorirahoin tuemme muun muassa paikallisia urheiluseuroja, ala-asteen koulua ja 4H-kerhoa.

Alihankinnassa käytämme lähialueen välityömarkkinoilla toimivaa palvelukeskusta. Siellä tarjotaan työskentelymahdollisuuksia henkilöille, joilla on eri syistä vaikeuksia sijoittua työhön avoimille työmarkkinoille.